× Home White Paper Our Story Image-Gallery Road Map Knowledge Base LOGIN REGISTER

DENGAN MATLAMAT YANG KEAZAMAN DAN BERFUNGSI

Perjalanan Menuju Kejayaan Telah bermulai

Kami menjalankan rangkaian perniagaan yang berjaya sejak bertahun-tahun dan berasa bangga untuk memberikan kualiti perkhidmatan yang luar biasa.

kita Sejarah

Goldario adalah akibat daripada perniagaan yang berjaya dengan infrastruktur yang mapan di Brazil. Untuk memperluaskan operasi di seluruh dunia, kami telah merangka pelan yang mantap dan set pelan jalan yang bercita-cita tinggi, yang kami harap dapat dicapai dengan kerjasama pelabur sejagat. Pengenalan ringkas perniagaan asas diringkaskan adalah seperti berikut

G44 SA

Idea Goldario diilhamkan oleh visi G44 SA (CNPJ:28.839.840/0001-61) yang membawa semua unsur-unsur kitaran-eko perhiasan di satu tempat bersepadu. G44 SA mengurus dan melabur dalam perlombongan logam berharga (Emas), batu permata (zamrud), pembuatan barang kemas dan perniagaan runcit barang kemas dengan teknologi, inovasi, keselamatan, komitmen dan kualiti.

G44 SA sebagai syarikat induk menguruskan semua perniagaan yang terlibat untuk menghasilkan hasil yang bermanfaat untuk rakan kongsi, pelabur dan pihak berkepentingan.

G44 SA komited untuk menjalankan perniagaannya dengan mematuhi Prinsip dan Nilai berikut pada setiap masa:

Integriti sentiasa berusaha untuk menegakkan piawai profesional tertinggi
Pimpin oleh contoh di semua peringkat yang bertindak dengan kemahiran, kecekapan dan objektiviti.
Pengeluaran perkilangan Mitra Terpercaya dan Konsultasi Compa Andaian yang mencabar, mengejar fakta dan memperkuat reputasi G44 sebagai objektif rakan perniagaan yang dipercayai; kami mendapat kepercayaan rakan kongsi kami dengan bertindak demi kepentingan terbaik mereka.
Hormati rakan kerja, rakan kongsi dan prospek untuk pengetahuan, kemahiran dan pengalaman mereka sebagai individu dan anggota kumpulan.
Kerja pasukan membawa yang terbaik antara satu sama lain dan mewujudkan hubungan kerja yang kuat dan berjaya. Kami meletakkan matlamat bersama firma itu terlebih dahulu dan
mengelakkan mentaliti silo dengan mempercayai, menghormati dan bekerja dengan satu sama lain.
Maklumat kejujuran, pandangan dan nasihat secara kerap dan membina dan menguruskan keadaan sukar dengan keberanian dan ketulusan.
Kelakuan sentiasa kewaspadaan berjaga-jaga G44, mempromosikan persekitaran yang memelihara dan mengekalkan piawai etika yang tinggi.
Berusaha untuk Kecemerlangan menyampaikan janji G44 untuk memberikan dan menambah nilai melebihi apa yang diharapkan melalui inovasi, latihan dan ketangkasan.

1 - Perlombongan G44

G44mineracao.com (CNPJ:31.975.883/0001-89) memegang lombong-lombong zamrud terbesar di Amerika Latin dengan mempunyai stok (di tangan) batu zamrud 5 Juta karat. Dalam proses memotong & menggilap. Laporan penilaian ahli geologi rasmi. Lihat Laporan (Kawasan dalam laporan penilaian ini tidak lebih daripada 5% dari keseluruhan kawasan G44 Emeralds Mines.) 400+ pelombong sedang dalam operasi. (kira-kira 18 bulan masa perlombongan) Perlombongan adalah salah satu sektor asas dalam ekonomi Brazil yang telah meletakkan negara ini dalam senarai pengeluar emas terbesar di dunia.

Menurut Agensi Perlombongan Nasional, 406 tan logam telah dilombong dalam tempoh lima tahun yang lalu, bermakna purata pengeluaran sebanyak 81.2 tan setahun. Ini bersamaan dengan kira-kira gram emas bagi setiap penduduk di negara ini.

Dengan melihat potensi pertumbuhan ini, G44 Brazil melabur dalam lombong Emas di Daerah Lourenço, di perbandaran Calçoene (AP). Dengan keluasan 32,000 hektar, syarikat itu ingin menggabungkan penggunaan teknologi kepada bijih dan, bersama dengan syarikat HJOMAA E G44 Mineração (CNPJ:30.033.381/0001-76,) untuk memaksimumkan kapasiti pengeluaran rantau ini. Kawasan ini mempunyai konsesi kekal dan tidak boleh ditarik balik untuk eksplorasi kawasan oleh Jabatan Pengeluaran Mineral Negara (DNPM) dan mempunyai kapasiti pemprosesan 640 ton / hari bahan kilang. Cadangan kami adalah untuk terus berkembang. Pasar logam berharga semakin meningkat dan sasaran kami adalah meningkatkan kapasiti rantau ini ke enam kilang pemprosesan.

2 - Pusat Pemotongan dan Penggilap

Pada masa ini 45 mesin separa automatik sedang digunakan oleh orang profesional yang dilatih oleh Jurulatih Profesional. Di pusat memotong dan penggilapan baru dipasang dengan 200 mesin dan 400 kapasiti profesional.

3 - Kilang Barang Kemas

Salah satu kilang barang kemas terbesar di Amerika Latin dengan jentera berteknologi tinggi perkilangan barang kemas yang diimport dari Jerman dan Jepun dengan kapasiti 10KG Emas / Perak / Perhiasan setiap hari.

Pemasangan dalam proses. (Lebih daripada 4000 persegi Meter bangunan kawasan sudah 98% selesai dan yang diunjurkan untuk pembuatan barang kemas dan pengeluaran) Syarikat Perundingan: COLEN INDUSTRIA (CNPJ:38.616.868/0001-93)

4 - Vert Vivant

Vertvivant.com Vert Vivant (CNPJ:34.461.941/0001-44) melancarkan kedai barang kemas dalam talian, Vert Vivant. Syarikat itu menghasilkan dan menjual barang kemas mewah di runcit dan melalui jualan langsung. Tidak lama kemudian kedai-kedai kami akan dibina di dua pusat membeli-belah terbesar di Brazil. 1. Taman Beli Belah Brasília - DF, 71219-900 kira-kira siap sampai hujung tahun 2020 dan 2. Vila Olímpia São Paulo – Brazil kira-kira masa siap sehingga akhir April 2020. Barang kemas untuk kedai-kedai ini sudah dihasilkan. Setiap kedai mempunyai kira-kira 5 juta dolar dalam stok.

Projek itu sedang dijalankan untuk membina 318 kedai di seluruh dunia sehingga tahun 2023.

5 - Bursa Inoex

Bursa Inoex (CNPJ: 31.548.911/0001-81) yang diwujudkan pada tahun 2018 dengan pasukan teknikal ahli blockchain sendiri dengan blockchain bitcoin nod. Pada tahun 2019, kami bersepadu dengan platform Dagangan Metatrader 5 yang memenangi anugerah. Kami menawarkan kemungkinan yang luas, seperti: analisis teknikal, perdagangan carta, robot dan banyak lagi untuk perdagangan crypto aset. Dari 2018 hingga sekarang, kami adalah penaja premium acara bitconf .crypto.

Carta Hala Perniagaan

Goldario mempunyai infrastruktur yang sudah ada di Brazil dengan nama G44 SA (CNPJ:28.839.840/0001-61) dan di mana ia memiliki Emerald Mines (G44 Mineração (CNPJ:31.975.883/0001-89) Kilang Pembuatan Barang Kemas, perhiasan Runcit Perniagaan VERT VIVANT (CNPJ:34.461.941/0001-44) dan HJOMAA E G44 Mineração (CNPJ:30.033.381/0001-76) saham dalam lombong emas dengan banyak rizab. Pertukaran Crypto Perdagangan / Pertukaran Crypto) (CNPJ:31.548.911/0001-81), Untuk membangunkan infrastruktur yang diperlukan dan untuk mengembangkan operasi kami di seluruh dunia, kami telah merangka pelan yang mantap dan set pelan jalan yang bercita-cita tinggi seperti yang disebut di bawah.

2016 2017 2018 2019 2020 2021

2016

Terokai Perjalanan Goldario:

Perniagaan itu dirancang dan dicadangkan pada tahun 2015 dan cerita itu mula diberitahu sejak 2017 ketika membina pasukan yang diusahakan INOEX, pertukaran cryptocurrency. Tidak lama selepas itu, peluang itu muncul untuk memperluaskan perniagaan syarikat di kawasan baru: PERLOMBONGAN. Lombong zamrud di Campos Verdes, Goiás, dan pemegangan saham di lombong emas di utara negara itu, di daerah Lourenço, di Calçoene.

2017

G44 Brasil S.A. tiba di bandar zamrud dengan tekad dan tujuan yang berani.

INOEX – Inoex.Exchange is a pertukaran cryptocurrency dan platform dagangan yang dilancarkan pada tahun 2017 dan berjaya berjalan dengan banyak urus niaga setiap hari dalam pertukaran kriptografi dan perdagangan ke Platform MetaTrader5 dengan kemungkinan yang luas, seperti analisis teknikal, perdagangan carta dan robot dll.

2018

GOLD - Perlombongan emas dilakukan dengan syarikat HJomaa e G44Mineração, di Lourenço, di daerah Cidade Calçoene di Amapá, di mana emas yang dilombong bersama dengan batu zamrud yang diekstrak diubah menjadi perhiasan yang dijual oleh kumpulan.

Memegang lombong zamrud terbesar di Amerika Latin dengan memiliki stok batu zamrud dan sudah berfikiran 5 Juta Karat dan dalam proses pemotongan dan penggilap sudah 400 pelombong sedang bekerja di atasnya.

Laporan penilaian ahli geologi rasmi. Lihat Laporan

Laporan penilaian ini tidak lebih dari 5% dari keseluruhan luas G44 Emeralds Mines.

2019

Vert Vivant. - Pada tahun 2019, kami telah melancarkan kedai barang kemas kami, Vert Vivant. Syarikat itu menghasilkan dan menjual barang kemas mewah di runcit dan melalui jualan langsung. Tidak lama lagi kedai-kedai kami akan dibuka di dua pusat membeli-belah terbesar di negara ini. Projek ini sedang dijalankan.

2020

Goldario - Sekarang pada tahun 2020, kami telah membawa platform ICO kami, yang sememangnya disokong oleh kitaran eko logam berharga (emas), batu (zamrud), pembuatan barang kemas dan perniagaan runcit (Emerald dan lombong Emas), dan rangkaian perniagaan Pembuatan dan Runcit G44 SA.

Q1

  • Pelepasan Kertas Putih V1.0
  • Pelepasan laman web
  • Pemasaran Kickoff
  • Penubuhan Lembaga Penasihat
  • Jualan Token Pusingan Swasta

Q2

  • Penyertaan dalam pameran blok dan persidangan blockchain
  • Jualan Token Pusingan Awam

2021


Q3


Permulaan Penjualan Orang Ramai

Penjualan token Goldario yang ramai akan bermula pada 1 Mac 2021 dan akan bertahan selama 180 hari.


Q4


Jualan Token melalui Crypto Exchange

Token GLD akan disenaraikan ke dalam bursa crypto utama untuk dijual melalui bursa.

Sekilas GOLDARIO
Perlombongan G44 lombong zamrud terbesar
Pusat Pemotongan dan Penggilap
Kilang Barang Kemas pengeluaran pembuatan dan Syarikat Perundingan
Hidup Hijau kedai barang kemas dalam talian
Pertukaran Inoex Pertukaran Cryptocurrency
CIRI-CIRI MENONJOL
Kecairan dan Kebolehcapaian
Had Pelaburan yang Rendah
Dipercayai dan Dikawal
Ketelusan data
Pendapatan pasif

Had pelaburan terendah & jumlah pendapatan besar