Perlukan pertolongan dan pertolongan?

Token Saham Digital (GLD) Membakar 29 September 2021

 • Seterusnya
 • Tersenarai di:

  XT.com

  15th Sep 2021

  Semasa: Langsung

  Seterusnya
 • Saham Digital (GLD)

  Pembakaran Token

  29 Sep 2021

  Seterusnya
 • Tersenarai di:

  coingecko.com

  18 Okt 2021

  Semasa: Langsung

  Seterusnya
 • Persaingan Perdagangan:

  XT.com

  Langsung: Tidak lama lagi

  Seterusnya
 • Penyenaraian Di:

  Pertukaran ke-2

  15th Nov 2021

  Seterusnya
 • Penyenaraian Di:

  Pertukaran ke-3

  Tidak lama lagi

  Seterusnya
 • Penyenaraian Di:

  Pertukaran ke-4

  Tidak lama lagi

Bahagian Anda dalam Ekonomi Digital Dunia

Mentakrifkan semula siklus untuk logam mulia, batu dan perhiasan dengan menggunakan kekuatan blockchain dan kriptografi.

Goldario adalah platform pertama di dunia yang berusaha merevolusikan kitaran eko perlombongan logam berharga (emas), batu (zamrud), pembuatan perhiasan dan perniagaan runcit. Instrumen kewangan ini merupakan bahagian digital dalam lombong emas dan zamrud dan pengeluaran barang kemas dalaman untuk pasaran dunia.

Visi kami

Kami membayangkan untuk merevolusikan keseluruhan eco-style industri perhiasan dengan menggunakan teknologi baru iaitu blockchain, kriptografi, kontrak pintar, AI dan Fintech. Kami bertujuan untuk mewujudkan ekosistem di mana kami mempermudah individu - sama ada pengguna biasa atau pelabur institusi - untuk melabur dalam perniagaan yang disokong oleh ekosistem lengkap logam mulia, batu dan pembuatan barang kemas & perniagaan runcit, sambil juga menjaga keselamatan , kebolehauditan dan kecairan.

Misi kita

Goldario bertujuan untuk menjadi platform pilihan utama di dunia untuk pengguna dan perniagaan yang berurusan di industri perhiasan. Ini berusaha untuk membolehkan pengguna memperoleh dan memiliki hak atas tambang fizikal, kilang pengeluaran barang kemas dan perniagaan runcit barang kemas dari seluruh dunia, dan dengan berbuat demikian, membuat potensi aset pendasar yang menyokong Goldario (GLD) Token.

CIRI-CIRI MENONJOL

Perniagaan Berpotensi Mendasar

Goldario berniaga dalam perniagaan berpotensi dengan jangkaan penilaian pasaran lebih dari 480 USD Billion menjelang 5 tahun akan datang. Dengan cara ini, token asli iaitu Token GLD akan memperoleh pendapatan dari aktiviti perniagaan yang mendasari, membantu mencatat pertumbuhan nilai

Kecairan dan Kebolehcapaian

Dengan pertukaran aset yang bersifat amanah, Goldario menyediakan pengguna dengan peluang untuk mudah melikuidasi, mengakses dan menukar barang berharga seperti logam berharga dan batu melalui GLD Token, yang boleh ditukar dengan pertukaran perdagangan kripto dan juga boleh digunakan untuk pertukaran barang sama nilai . Dibina sebagai token ERC-20 pada Blockchain Ethereum, GLD Token dengan mudah boleh dipindahkan atau didagangkan bila-bila masa, di mana jua.

Had Pelaburan yang Rendah

Tidak seperti syarikat permulaan tradisional atau syarikat peringkat awal, di mana kemasukan seseorang dengan pelaburan yang rendah hampir mustahil, Goldario melalui pengkomersilan komoditi dan model perniagaannya menawarkan minimum pelaburan yang lebih rendah.

Dipercayai dan Dikawal

Goldario dikawal oleh Pihak Berkuasa Penyeliaan Kewangan Estonia (EFSA) dan syarikat induknya i.e. ESC Management AS adalah sebuah syarikat awam yang tersenarai di Estonia.

Ketelusan data

Ketelusan dan ketelusan adalah penting apabila ia melibatkan pelbagai langkah yang terlibat dalam rantaian bekalan logam berharga. ESC Management AS menjejaki kemajuan syarikat di mana mereka melabur.

Pendapatan pasif

Dapatkan dividen berkala untuk memegang aset anda melalui kontrak cerdas yang telah ditentukan sebelumnya. Segala perolehan dan pengagihan keuntungan dipantau dan diaudit oleh penilai dan juruaudit pihak ketiga, memastikan para pemegang tanda mendapat pulangan terbaik atas pelaburan mereka.

Siapa kita

Goldario Adalah ICO Yang Boleh Dipercayai Dan Paling Menguntungkan

" Membantu semua orang untuk berada dalam perjalanan terhadap kejayaan di Dunia ICO! "

100%
Kepuasan dengan rekod terbukti dan perniagaan yang menguntungkan.

Siapa kita

Goldario Adalah ICO Yang Boleh Dipercayai Dan Paling Menguntungkan

" Membantu semua orang untuk berada dalam perjalanan terhadap kejayaan di Dunia ICO! "

100%
Kepuasan dengan rekod terbukti dan perniagaan yang menguntungkan.

Carta Hala Perniagaan

Goldario mempunyai infrastruktur yang sudah ada di Brazil dengan nama G44 SA (CNPJ:28.839.840/0001-61) dan di mana ia memiliki Emerald Mines (G44 Mineração (CNPJ:31.975.883/0001-89) Kilang Pembuatan Barang Kemas, perhiasan Runcit Perniagaan VERT VIVANT (CNPJ:34.461.941/0001-44) dan HJOMAA E G44 Mineração (CNPJ:30.033.381/0001-76) saham dalam lombong emas dengan banyak rizab. Pertukaran Crypto Perdagangan / Pertukaran Crypto) (CNPJ:31.548.911/0001-81), Untuk membangunkan infrastruktur yang diperlukan dan untuk mengembangkan operasi kami di seluruh dunia, kami telah merangka pelan yang mantap dan set pelan jalan yang bercita-cita tinggi seperti yang disebut di bawah.

2016 2017 2018 2019 2020 2021

2016

Terokai Perjalanan Goldario:

Perniagaan itu dirancang dan dicadangkan pada tahun 2015 dan cerita itu mula diberitahu sejak 2017 ketika membina pasukan yang diusahakan INOEX, pertukaran cryptocurrency. Tidak lama selepas itu, peluang itu muncul untuk memperluaskan perniagaan syarikat di kawasan baru: PERLOMBONGAN. Lombong zamrud di Campos Verdes, Goiás, dan pemegangan saham di lombong emas di utara negara itu, di daerah Lourenço, di Calçoene.

2017

G44 Brasil S.A. tiba di bandar zamrud dengan tekad dan tujuan yang berani.

INOEX – Inoex.Exchange is a pertukaran cryptocurrency dan platform dagangan yang dilancarkan pada tahun 2017 dan berjaya berjalan dengan banyak urus niaga setiap hari dalam pertukaran kriptografi dan perdagangan ke Platform MetaTrader5 dengan kemungkinan yang luas, seperti analisis teknikal, perdagangan carta dan robot dll.

2018

GOLD - Perlombongan emas dilakukan dengan syarikat HJomaa e G44Mineração, di Lourenço, di daerah Cidade Calçoene di Amapá, di mana emas yang dilombong bersama dengan batu zamrud yang diekstrak diubah menjadi perhiasan yang dijual oleh kumpulan.

Memegang lombong zamrud terbesar di Amerika Latin dengan memiliki stok batu zamrud dan sudah berfikiran 5 Juta Karat dan dalam proses pemotongan dan penggilap sudah 400 pelombong sedang bekerja di atasnya.

Laporan penilaian ahli geologi rasmi. Lihat Laporan

Laporan penilaian ini tidak lebih dari 5% dari keseluruhan luas G44 Emeralds Mines.

2019

Vert Vivant. - Pada tahun 2019, kami telah melancarkan kedai barang kemas kami, Vert Vivant. Syarikat itu menghasilkan dan menjual barang kemas mewah di runcit dan melalui jualan langsung. Tidak lama lagi kedai-kedai kami akan dibuka di dua pusat membeli-belah terbesar di negara ini. Projek ini sedang dijalankan.

2020

Goldario - Sekarang pada tahun 2020, kami telah membawa platform ICO kami, yang sememangnya disokong oleh kitaran eko logam berharga (emas), batu (zamrud), pembuatan barang kemas dan perniagaan runcit (Emerald dan lombong Emas), dan rangkaian perniagaan Pembuatan dan Runcit G44 SA.

Q1

 • Pelepasan Kertas Putih V1.0
 • Pelepasan laman web
 • Pemasaran Kickoff
 • Penubuhan Lembaga Penasihat
 • Jualan Token Pusingan Swasta

Q2

 • Penyertaan dalam pameran blok dan persidangan blockchain
 • Jualan Token Pusingan Awam

2021


Q3


Permulaan Penjualan Orang Ramai

Penjualan token Goldario yang ramai akan bermula pada 1 Mac 2021 dan akan bertahan selama 180 hari.


Q4


Jualan Token melalui Crypto Exchange

Token GLD akan disenaraikan ke dalam bursa crypto utama untuk dijual melalui bursa.

MENGAPA MEMILIH GLD COIN?

Desentralisasi

GLD Token adalah desentralisasi dan dimiliki oleh masyarakat. Dikeluarkan pada Rangkaian Ethereum, ia tidak menjamin sebarang titik kegagalan pusat atau manipulasi birokrasi

Yuran minimum

GLD Token akan menawarkan yuran yang jauh lebih rendah daripada sistem pembayaran dalam talian utama yang membolehkan pengguna menghantar, menerima atau melaksanakan sebarang GLD Token dengan kos yang minima.

Urus Niaga Mudah

Pertukaran dan pemindahan GLD Token semudah menghantar e-mel. Apa yang anda perlukan adalah untuk memuat turun sebarang dompet ERC20 yang menyokong dompet sedia ada

Boleh ditukar

GLD Token dengan mudah boleh ditukar untuk fiat mata wang seperti USD, EURO dan Pound. Selain itu, ia juga boleh ditebus dengan komoditi lain seperti Permata dan barang kemas melalui Platform Goldario.

Keselamatan

Untuk aset digital dan rangkaian, GLD Token menggunakan Ethereum berdasarkan bukti persetujuan kerja untuk pengesahan transaksi, memastikan tidak ada penggodam atau pelaku buruk yang dapat memanipulasi sebarang transaksi.

Utiliti

Tidak seperti mata wang kriptografi tradisional yang nilainya bergantung kepada spekulasi dan permintaan pasaran dan permintaan, GLD Token mempunyai utiliti langsung dalam ekosistem Goldario di mana ia dapat ditukar daripada logam dan batu berharga.

Pendapatan pasif

Dapatkan akses kepada pendapatan pasif dengan membeli dan memegang GLD Tokens. Selepas masa yang tertentu, pendapatan yang diperoleh daripada aktiviti perniagaan akan diagihkan di kalangan pemegang token yang berkadar dengan pegangan mereka

Baca Kertas Putih Goldario?

Kertas Putih kami mengandungi maklumat terperinci mengenai Goldario. Kami mengesyorkan supaya anda membaca Kertas Putih dengan berhati-hati untuk mendapatkan pemahaman mendalam tentang Goldario.

Butiran Jualan Token

Peruntukan Token

Dijual melalui Pemproses Blok
Peruntukan Bonus di BP
Jualan melalui Bursa
Jualan diskaun
Representative Bounty

Rancangan Pengedaran Dana

Pelaburan Langsung
Pemasaran dan Bonus
Operasi
Pembangunan platform
Pembangunan pasukan
Pasukan pengasas

PASUKAN EKSEKUTIF GOLDARIO

umair
Saleem Ahmed Zaheer

CEO

Esocobar
Joselita Esocobar

CO-CEO

Marketing Manager Middle East
Umair Shahid

Pengurus Pemasaran Timur Tengah

umair
Dr. Jose Avallone

Penasihat Undang-Undang Amerika Latin

umair
Mihhail Serle

Legal Advisor Europe

umair
Ahmed Alalem

Pengarah Pemasaran Timur Tengah

Marketing Director Middle East , Goldario
Mullovali Ustoev

Pengurus Pemasaran Russia

GOLDARIO DALAM BERITA DAN MEDIA